Een voordelig dagje uit met het gezin en ook nog eens in de buurt? Dat kan deze kerstvakantie tijdens Walibi Bright Nights. Met spectaculaire lichtshows, uniek entertainment en duizenden lichtjes is het pretpark in Biddinghuizen omgetoverd tot een levendig winterparadijs voor jong en oud. Inwoners van de gemeente Dronten mogen het park voor slechts €14,50 per persoon bezoeken. “Kerst komt vaak toch met een aantal tradities, wellicht is er met Walibi Bright Nights een nieuwe, jaarlijkse traditie geboren voor de Drontenaar”, vertelt Egbert de Jong, Manager Operations bij Walibi. 

Van kerstbomen tot nepsneeuw. Aan alles is gedacht om Walibi Bright Nights 2023 zowel in de avond als overdag extra betoverend te maken. Zo kun je als bezoeker de strijd met elkaar aangaan om zo snel mogelijk een kerstboom te decoreren. Een achtbaanrit in de Condor, Speed of Sound, Space Shot of Untamed wordt extra spectaculair door professionele licht- en muziekshows. 

Voor de allerkleinsten is dit seizoen het familiegebied geopend, met onder andere een kinderachtbaan. De Jong: “Juist door meer aan te bieden dan een standaard beleving van een attractiepark, hopen we gezinnen te stimuleren samen iets te ondernemen.” 

Met twee winterse entertainment shows geniet je met het gezin van vrolijke zang- en dansacts. Een hapje eten doe je bij een van de nieuwe eetgelegenheden, die speciaal voor dit evenement tijdelijk zijn toegevoegd aan het reguliere aanbod. “De tijd gaat altijd zo snel. Met kerstmis is het toch wel het moment om tijd te nemen voor elkaar en met elkaar te genieten. Je bent toch graag samen met familie deze periode”.

Laat een wens achter
Ook is er een heuse wensboom waarin bezoekers een wens kunnen achterlaten. Een idee dat vorig jaar is ontstaan, nadat er duizenden wensen werden ingezonden tijdens Bright Nights 2022. “Toen we alle wensen lazen, dachten we: hoe leuk is het als we een van deze wensen uit kunnen laten komen, met de kerstgedachte in ons achterhoofd?” Dit jaar kunnen bezoekers daarom zowel in de wensboom als digitaal hun wensen insturen. Op 24 december 2023 wordt de meest bijzondere of unieke wens uitgekozen.

Warme kerstgedachte
Het idee voor een winterevenement in Walibi ontstond een aantal jaar terug tijdens de Halloween Fright Nights. ‘’We hebben toen eens een achtbaan in de spotlight gezet met mooie verlichting, we maakten er een hele show van. Dat werd zo goed ontvangen… Daar wilden we meer mee doen! Niet alleen tijdens de Halloween Fright Nights, maar met een prachtig evenement als Bright Nights”, aldus de Manager Operations van Walibi.

Over de kortingsactie
Ben jij inwoner van de gemeente Dronten? Koop dan jouw ticket online via walibi.nl/gemeentedronten en bezoek het park voor slechts €14,50. Let op: deze entreeprijs is alleen geldig op vertoon van de afvalpas bij de ingang van het park. 

Bright Nights is op 23, 26 t/m 30 december 2023 en 2 tot en met 7 januari 2024. Walibi is die dagen geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Bekijk alle actievoorwaarden op de website van Walibi.