De rust en ruimte

van Swifterbant

Dorp vol leven, oase in het groen, heerlijke plek bij het water. Dat kan alleen maar Swifterbant zijn. In het puntje van midden-Flevoland kijkt dit dorp uit over het Ketelmeer en IJsselmeer. Omringd door polderland, rust en ruimte. Het goede leven, noemen we dat hier.

Het goede leven en ruimte hebben alles met elkaar te maken. Daar kunnen de 6.000 inwoners van Swifterbant over meepraten. Zij wonen immers middenin al die ruimte. En die benutten ze volop. Ze ontspannen in het omringende bosgebied. Shoppen in het lokale winkelcentrum. Fietsen de leukste routes, zoals de Swiftertocht. Watersporten op het Ketelmeer en genieten van hun woning, hier in de jongste provincie van Nederland.
 

Wonen in Swifterbant

Swifterbant ligt er prachtig bij. Het is ontworpen door slimme koppen en gebouwd door sterke handen. Zoals we dat hier al zestig jaar doen in ons polderland. Een jong dorp dus, gemaakt om goed te wonen, naar de wensen van vandaag. Je wordt blij van Swifterbant.

Wat is er te zien en te doen?

Bereikbaarheid

Nog iets om blij van te worden: bereikbaarheid. Je reist snel en eenvoudig van en naar Swifterbant. Via de A6 over de Ketelbrug zit je zo in Noord-Nederland. In 20 minuten rij je over de N307 naar regio Kampen-Zwolle. Pak de A6 naar Almere en de Randstad. Of stap op de trein en neem de Hanzelijn. Vanuit Dronten stap je elk half uur op de bus naar Swifterbant.
 

Hoe kom je in Dronten?
Swifterbant ligt dichtbij het Ketelmeer en is goed bereikbaar via de A6 over de Ketelbrug.