Starten als ondernemer in Dronten

In Dronten heb je de ruimte om te ondernemen. En om te groeien. Precies wat je als starter voor ogen hebt. Omdat samenwerken in het Dronter DNA zit helpen wij, gemeente en gevestigde ondernemers, je graag op weg. Daarom is er de Ondernemersacademie Dronten.

De Ondernemersacademie – onderdeel van de Sociaal Economische Agenda (SEA) –  is er voor en door ondernemers. Voor jou dus. Het doel? Kennis delen, opleiden en verder ontwikkelen. Op die manier bouwen we met elkaar aan succesvol ondernemerschap. Zo maak jij een goede start en blijf je in beweging. Dat is goed voor jou én goed voor Dronten.

Leren, delen en ontmoeten
Meld je je aan voor de Ondernemersacademie dan kun je deelnemen aan inhoudelijke opleidingsprogramma’s en korte, praktische workshops. Ook kun je kennis ophalen en delen tijdens seminars en lezingen. Leren via de Ondernemersacademie is dus ook bouwen aan je netwerk

Kennis en ervaring uit Dronten
Extra waardevol: het programma wordt gegeven door ervaren, succesvolle ondernemers uit Dronten of de regio. De kennis die je opdoet komt dus van mensen die weten hoe het werkt én rechtstreeks uit het gebied waarin je onderneemt of gaat ondernemen. 

Ben je benieuwd naar activiteiten die voor ondernemers worden georganiseerd? Kijk eens op de agenda van de Ondernemersvereniging, daar staat een uitgebreid overzicht.

 

 • Kleine en grote locaties

  Zoek je vestigingsruimte? Wij hebben het! Kleine kantoorlocaties of een groots opgezette vestiging op een bedrijventerrein.

  Kleine en grote locaties
 • Onderwijs en ondernemen

  Onderwijs en ondernemen gaan hand in hand. Kennis en kunde zijn immers de basis van een succesvol bedrijf. En daarmee van een sterke, duurzame economie. Daarom geeft Dronten de ruimte aan onderwijs.

  Onderwijs en ondernemen
 • De Werkplek. Dat werkt

  De Werkplek. Dat werkt
 • Human Capital Agenda

  Wij nemen actief deel aan het regionale Human Capital programma. 

  Human Capital Agenda
 • Met wat hulp

  Duurzame doelen behalen we samen. En met wat hulp.

  Met wat hulp

Alle ruimte, alle kennis, alle kansen

In Dronten krijg je alle kansen om te ondernemen. Als starter of als gevestigde ondernemer. we bouwen actief aan welvaart voor iedereen. Dit doen wij met diverse programma's. Zoals de SEA-groepen.

 

Sociaal Economische Agenda.