Ondernemers- academie

Samen groeien in ondernemen

In Dronten heb je de ruimte om te ondernemen. En om te groeien. Precies wat je als ondernemer voor ogen hebt. Omdat samenwerken in het Dronter DNA zit helpen wij, gemeente en andere ondernemers, je graag op weg. Daarom is er de Ondernemersacademie Dronten.

De Ondernemersacademie – onderdeel van de Sociaal Economische Agenda (SEA) –  is er voor en door ondernemers. Voor jou dus. Het doel? Kennis delen, opleiden en verder ontwikkelen. Op die manier bouwen we met elkaar aan succesvol ondernemerschap. Zo blijf je in beweging. Dat is goed voor jou én goed voor Dronten.

Leren, delen en ontmoeten
Meld je je aan voor de Ondernemersacademie dan kun je deelnemen aan inhoudelijke opleidingsprogramma’s en korte, praktische workshops. Ook kun je kennis ophalen en delen tijdens seminars en lezingen. Leren via de Ondernemersacademie is dus ook verder bouwen aan je netwerk.

Uit ervaring en uit de regio
Extra waardevol: alle programma worden gegeven door ervaren, succesvolle ondernemers uit Dronten of de regio. De kennis die je opdoet komt dus van mensen uit het gebied waarin je onderneemt.