Locaties in Dronten voor bedrijven

Een zee aan ruimte en mogelijkheden. Vestig je jouw onderneming in Dronten, dan heb je wat te kiezen. Een kleine kantoorlocatie of groots opgezet bedrijventerrein. Een kavel op maat of onbegrensd stuk land voor de agrarisch ondernemer. Je vindt het in Dronten.

Het Agripark bijvoorbeeld. Specifiek voor de groene sector. De Business Zone Delta, ten noordwesten van de Hanzelijn. Of het Hanzekwartier, verbindingszone tussen de nieuwe stationsomgeving en het centrum. De Poort van Dronten in het westelijk gebied. Of toch liever een kantoorvilla in het groen? Het kan in Dronten. Want dit is jouw ruimte.

Goed om te weten: Industrieterrein Poort van Dronten heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het Parkmanagement heeft hier maatregelen getroffen - zoals georganiseerd toezicht - voor een schoon, goed onderhouden en veiliger bedrijventerrein.

 

bedrijventerreinen Dronten

Een zee aan ruimte en mogelijkheden. Vestig je jouw onderneming in Dronten, dan heb je wat te kiezen. Een kleine kantoorlocatie of groots opgezet bedrijventerrein. Een kavel op maat of onbegrensd stuk land voor de agrarisch ondernemer.

Business zone delta

Ten noord-westen van de Hanzelijn ligt bedrijventerrein Business Zone Delta. Op terrein zijn alleen nog kavels uitgeefbaar in de kantorenstrook.

Meer over Business zone delta

Agripark

Een locatie voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening in de groene sector: het Agripark. Een concentratie van agrarisch gelieerde bedrijven in combinatie met Aeres Hogeschool is aantrekkelijk uit oogpunt van synergie.

Meer over Agripark

Poort van Dronten

Het gebied heeft een bruto oppervlakte van ca. 30 hectare en ca. 19 hectare netto direct uitgeefbaar. Het terrein heeft een natuurlijke afsluiting met water, de spoorlijn en de N 307. Prijzen varieren tussen de € 96,- en € 111,- bruto p/m2.

Meer over Poort van Dronten

Denoord

De Noord ligt vlakbij het centrum van Dronten. De bestemming is kantoren en detailhandel. De komende jaren wordt De Noord verder ontwikkeld.

Meer over Denoord
Het Perron Dronten is het centrum voor beroepsonderwijs te Dronten.

Hanzekwartier

Het Hanzekwartier wordt de dynamische verbindingszone tussen de nieuwe stationsomgeving en het centrum van Dronten.

Meer over Hanzekwartier

Kantoorvillas in het groen

Kantoren met een representatieve uitstraling die zich niet direct in het centrum willen vestigen of op één van de bedrijventerreinen, kunnen in Dronten een bijzondere locatie vinden.

Meer over Kantoorvillas in het groen

Centrum

WInkelcentrum met meer dan 120 winkels in het hart van Dronten. Zowel per auto (met gratis parkeren) als met openbaar vervoer (trein en bus) bereikbaar.

Meer over Centrum

Ondernemersvragen? Wij hebben antwoorden

Dronten is Dronten geworden omdat we er voor elkaar zijn. We kijken naar elkaar om. Als gemeente zijn we er dus ook voor onze ondernemers. Voor jou. Sta je voor een uitdaging, heb je een vraag? Klop aan.

Lees meer