Dronten Marketing

Van, voor en door Drontenaren

Samen bouwen aan Dronten. Zoals we dat hier al meer dan 60 jaar doen. Dronten Marketing bouwt echter niet aan nieuw land, maar aan de naam en bekendheid van ons land van ruimte. We bundelen lokale kennis, kracht en trots om zo onze gemeente nog meer en breder op de kaart te zetten.

Dronten Marketing is van, voor en door Drontenaren. De informele netwerkorganisatie werkt sinds 2018 samen met belanghebbenden in de gemeente. Samen met het (toeristisch) bedrijfsleven, evenementenorganisaties, winkeliers en horeca, culturele organisaties en onderwijs legt Dronten Marketing verbindingen tussen stad en regio.

Dronten heeft de ruimte. En zoveel meer
“We zetten het thema ruimte niet alleen in om nieuwe bewoners, bezoekers en bedrijven aan te trekken, maar juist ook om de kwaliteiten en activiteiten van de huidige bewoners, bezoekers, talenten en bedrijven te benadrukken”, aldus Dronten Marketing. “Zo versterken we de identiteit van onze gemeente én laten we zien wat hier is, wat hier kan en waarom je hier moet zijn.”

Dronten Marketing organiseert netwerkbijeenkomsten en ambassadeursactiviteiten. Daarnaast stelt zij een online portal beschikbaar, waar behalve het verhaal van Dronten ook een beeldbank en logo’s, het merkverhaal en een alineatekst beschikbaar zijn. 

Meer weten?
Wil je meer weten over de activiteiten van Dronten Marketing? Stuur een mail naar info@drontengeeftjederuimte.nl
 

Dronten Marketing

Dronten Marketing is de centrale organisatie voor de marketing van Dronten. 

Samen bouwen we aan het gezicht van Dronten. Ondernemers, inwoners, studenten, werknemers en bestuurders. Samen bouwen vanuit een sterke identiteit en één merk versterkt de bekendheid en het aantrekkelijke beeld van Dronten.