Streekproducten uit Dronten

Dronten is de ideale plek voor heerlijke lokale producten. Dankzij de vruchtbare grond vind je hier eindeloos veel streekproducten. Van aardappelen, uien en wortelen tot kersen, appels en peren. Geniet van écht verse producten en doe boodschappen bij de boer.

 

Biologisch-dynamisch lamsvlees

Flevolamb is een biodynamisch bedrijf met akkerbouw én schapen. Geniet van lokaal lamsgehakt, shoarma, stoofvlees, koteletten en meer. De producten van Flevolamb zijn te bestellen in de webshop of in de winkel op de boerderij.

bekijk meer

De Hofwinkel

Uniek in Dronten is De Hofwinkel op het terrein van Warmonderhof; opleiding én landbouwbedrijf voor biologisch dynamische landbouw. Alle kaas, groenten, aardappelen en vlees zijn afkomstig van eigen hof.

bekijk meer

Boerenkaas uit Flevoland

Bij De Kandelaar in Biddinghuizen vind je de lekkerste kleine kaasjes gemaakt in pondjes en kilo's die verkrijgbaar zijn in diverse smaken. Een unieke plek in de gemeente Dronten waar verse melk, kaas en seizoensproducten te verkrijgen zijn via de melktap en boerderij-automaat. Er is zelfs een Bed & Breakfast op deze landelijke plek te vinden!

bekijk meer

Goeie grond voor hop

Wat óók goed groeit op onze Flevolandse bodem is hop! Daarom vind je in Dronten maar liefst twee bierbrouwerijen die het lekkerste bier brouwen: Bierbrouwerij Praght en Bierbrouwerij Artemis. Door laatstgenoemde wordt er zelfs tulpenbier gebrouwen.

lees het verhaal over ons tulpenbier

Verkooppunten streekproducten

Boerderijwinkels op de kaart