Het goede leven in

Bouwen

Bouwen

Dronten. Nu, nieuw en nieuwbouw

Bouwen

Over Dronten

Over Dronten

Dit is jouw Dronten Drie dorpen, één gemeente

Over Dronten

Subsidies en leningen

Subsidies en leningen

Dronten geeft je de ruimte, ook financieel.

Subsidies en leningen

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Dronten denkt en doet duurzaam

Duurzaam wonen

Biddinghuizen

Biddinghuizen. Een dorp met zo’n naam, daar moet het wonen hemels zijn. En het klopt. Hier in oostelijk Flevoland is het leven goed. De bewoners zeggen het, de bezoekers ervaren het. Mensen komen hier graag, uit alle windstreken. Voor de ruimte en voor alles wat Biddinghuizen zo bijzonder maakt.

Met iets meer dan 6.000 inwoners is Biddinghuizen een gemoedelijk dorp. Mét een wereldse sfeer! Want naast het Veluwemeer, het ooststrand, de campings en jachthavens op steenworp afstand, wordt dit dorp omringd door grootse belevenissen. Lowlands Festival, Defqon.1, Walibi Holland… Handen in de lucht voor Biddinghuizen!

 

Dorp met alles

Wonen in Biddinghuizen is een ervaring. Elke dag weer. Ontspannen aan het strand en op de randmeren. Wandelen in bossen, fietsen langs dijken, uitkijken over tulpenvelden. Het kan hier. Ook het alledaagse is hier goed voor elkaar. Een compleet winkelcentrum, meerdere basisscholen, bibliotheek, sportclubs, alles.

Ontdek onze natuur
Wonen in Biddinghuizen is een ervaring. Elke dag weer. Ontspannen aan het strand en op de randmeren.

Makkelijk bereikbaar

Nog zo’n pluspunt: de ligging. Centraal in Flevoland en midden in Nederland. Vanuit Biddinghuizen ben je overal in slechts minuten. Via de snelle N305 rij je in 35 minuten naar hartje Gooi. En via de A6 ben je zo in Almere. Regio Kampen-Zwolle? Een klein half uurtje.

Bereikbaarheid
Wonen in Biddinghuizen is wonen in een dorp met alles. Trek je laarzen aan en wandel dwars door weilanden via het Laarzenpad.