Ondernemers

Dronten Marketing is de centrale organisatie voor de marketing van Dronten. 

Samen bouwen we aan het gezicht van Dronten. Ondernemers, inwoners, studenten, werknemers en bestuurders. Samen bouwen vanuit een sterke identiteit en één merk versterkt de bekendheid en het aantrekkelijke beeld van Dronten.

 

Merk Dronten

De merkwaarden zijn belangrijke (emotionele) waarden, die gehecht worden aan Dronten. Gebiedsbreed en doelgroepoverstijgend. Waarden die we centraal stellen en voelbaar en zichtbaar zijn in Dronten en in onze communicatie. 

De merkwaarden ‘Ruimte’, ‘Ondernemend’ en ‘Met elkaar’ staan centraal bij de vertaling naar de visualisatie van het merk. Dat zie je terug in het logo, de huisstijlelementen, de tone of voice en het beeld. In het merkhandboek kun je hier alles over lezen.

Samenwerken

Met goede teksten en foto's kun je bezoekers van onze website inspireren en informeren. Over je bedrijf. Over je event. 

Wij maken gebruik van een database die is gekoppeld aan de database van Visit Flevoland en Provincie Flevoland. Met deze data maken wij verschillende overzichten, kaarten en een agenda die we op onze website laten zien. Kijk maar eens rond op de website hoe wij dat doen. Wil jij ook in onze database? Stuur dan je tekst en foto's naar redactie@drontengeeftjederuimte.nl. Grote bestanden kun je aanleveren via wetransfer.

mail Dronten Marketing

Activiteit aanmelden

Organiseer je een activiteit in de gemeente Dronten die nog niet in de Uit Agenda vermeld staat? Tip onze redactie en stuur je tekst en foto's naar redactie@drontengeeftjedruimte.nl. In deze agenda staan alle activiteiten van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. 

mail je evenement

Toolkit en beeldbank

Samen ons verhaal uitdragen

We ondersteunen je graag om het verhaal te vertellen en de trots uit te dragen. In de toolkit “Dronten geeft je de ruimte” zijn hiervoor allerlei bruikbare tools te vinden: communicatieteksten, logo’s en een
beeldbank. Doe jij mee?

bekijk de toolkit