Locaties in Biddinghuizen voor bedrijven

Dit is jouw ruimte

Vestigen en ondernemen in Biddinghuizen. Dat is een goed idee. En bij voorbaat al een slimme zet. Want je hebt hier de ruimte en de toekomst. Werken en wonen op dezelfde plek? Het kan. Uitkijken over water? Natuurlijk, want je bent in ons veelzijdige polderland.

Hier in Biddinghuizen, ten oosten van Dronten, is het goed ondernemen. En dicht bij de A6 en A28 gelegen, ook dat nog eens. Op bedrijventerrein Noorderbaan bijvoorbeeld, met zijn slimme woon-werkkavels. Of de kavels op De Kaai/Havenweg, aan de rand van het terrein en direct aan het water.

Dit is zicht op ruimte en kijk op ondernemen.

 

Bedrijventerreinen Biddinghuizen

De kaai havenweg

Het eerste bedrijventerrein van Biddinghuizen is gevestigd langs de Hoge Vaart in de kern van Biddinghuizen. Via de N305 is het bedrijventerrein bereikbaar.

Meer over De kaai havenweg

Noorderbaan

Goed ontsloten bedrijventerrein: de N306 zijn Dronten, Zeewolde, Harderwijk en de A28 goed bereikbaar. Via de Olderbroekerweg is Elburg en de A28 goed bereikbaar.

Meer over Noorderbaan

De toekomst

Goed bereikbaar vanuit alle delen van Nederland, biedt Biddinghuizen alles wat de moderne ondernemer zoekt. Ruimte om te ondernemen en om te leven. Op het bedrijventerrein de Toekomst zijn mooie bedrijfskavels beschikbaar. Dichtbij de A6 en de A28.

Meer over De toekomst

Korenmaaier

De Korenmaaier ligt op bedrijventerrein Noorderbaan. Kenmerkend aan deze locatie zijn de gunstige ligging en de ontsluiting richting Elburg en Harderwijk.

Meer over Korenmaaier

Centrum

In het centrum van Biddinghuizen zijn diverse winkels aanwezig, waaronder een supermarkt en een café. Je kunt er gratis parkeren. Het centrum heeft een lokaal verzorgende functie. Boven de winkels zijn appartementen aanwezig.

Meer over Centrum

Ondernemersvragen? Wij hebben antwoorden

Dronten is Dronten geworden omdat we er voor elkaar zijn. We kijken naar elkaar om. Als gemeente zijn we er dus ook voor onze ondernemers. Voor jou. Sta je voor een uitdaging, heb je een vraag? Klop aan.

Lees meer