Speciaal voor kinderen

Gezellig naar een pretpark, de film, een familievoorstelling in het theater, een kabouterroute lopen of lekker ravotten in een speeltuin? Dronten biedt heel veel leuke activiteiten voor kinderen! We zetten ze overzichtelijk voor je op een rijtje.

 

Kom discozwemmen

Zin in een spetterend feest? Iedere vrijdagavond kun je helemaal losgaan op de nieuwste hits in het Aat de Jonge Zwembad. Tijdens het discozwemmen gaat het licht uit en de discolampen aan. In het water liggen verschillende materialen voor extra speelplezier. Dus trommel je vriendjes en vriendinnetjes op en maak er een sportieve en gezellige avond van.

Ontdek meer

FunZone Dronten

Waar je ook kijkt, bij FunZone Dronten zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! De gezellige bowlingbaan is perfect voor een leuke middag met volwassenen en kinderen. Oneindig veel binnenpret. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje bij FunZone te vieren!

ontdek meer

Walibi Holland

Een fantastisch dagje uit met het hele gezin? Bij Walibi Holland in Biddinghuizen vind je attracties voor alle leeftijden en plekken waar je kunt ontspannen. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar biedt het attractiepark ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar.

ontdek meer

Naar de film

Gezellig naar de bioscoop? Ook dat kan in Dronten. In cultureel centrum De Meerpaal vind je naast het theater, welzijnsactiviteiten en de bibliotheek ook een bioscoop. Iedere week kun je er weer genieten van de nieuwste kaskrakers. Perfect om te doen op een regenachtige dag.

ontdek meer

Dierenpark Dronten

Al vijftig jaar zijn kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s welkom op deze groene plek vlak naast het centrum. In 2022 zijn alle dierenverblijven geheel vernieuwd. Ontdek deze gezellige plek met theehuis Binnen bij Buiten, dagbesteding BUITENkans, een dierenpark, en heel veel buitenactiviteiten.

ontdek meer
dierenpark Dronten

Het Grote Kabouterbos

Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, kun je een prachtige kabouterroute lopen. Tussen de bomen vind je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddestoelen, én een gezellig pannenkoekenhuis!

ontdek meer

Maak een kanotocht

Ga samen de leukste plekjes op het water ontdekken en huur een kano bij Zwaan Buitensport of leer als een echte Robin Hood schieten met pijl en boog. Een heerlijk actief uitje met het hele gezin.

ontdek meer

Ook leuk voor kids