Kavels in Dronten

In Dronten heb je de ruimte. Dat mag je letterlijk nemen, want als het op wonen aankomt draait het hier om vele vierkante meters. Ruime kavels, de gemeente geeft ze met regelmaat uit. Ben je op zoek naar ruimte voor jouw woondroom? Welkom in Dronten!

Een kavel voor een vrijstaande woning met ruimte rondom. Een kavel voor twee-onder-een-kap met uitzicht op eindeloos groen. Wat jouw dromen of toekomstplannen ook zijn, in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen ligt jouw grond.

Beschikbare particuliere bouwkavels
Zowel in Dronten, Swifterbant als Biddinghuizen worden regelmatig particuliere kavels uitgegeven in nieuwe woonwijken. Op dit moment is het aanbod echter beperkt. Het actuele aanbod kavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen vind je hieronder.

Belangstelling voor een kavel?
Neem contact op met Annemieke van Baal, Team Gebiedsontwikkeling gemeente Dronten.
Bel 14 0321 of mail naar a.van.baal-revet@dronten.nl.

Bouwen met een medebouwer?
Wil je je inschrijven voor een twee-onder-een-kap kavel? Dit doe je met een medebouwer. Deze zoek je zelf. Nog geen medebouwer gevonden? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar kavelstekoop@dronten.nl, dan stellen wij de gegevens van een medebouwer beschikbaar.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)
Wil je samen met een groep een bouwplan ontwikkelen en als opdrachtgever zelf laten bouwen? Neem dan contact op met de gemeente. Kijk op zelfbouwinnederland.nl en kuub.info voor meer informatie over CPO. Je contactpersoon voor CPO bij de gemeente is Jeannet Tijsma van Team Gebiedsontwikkeling, j.tijsma@dronten.nl.

Kavel kopen?

Of je nou een kavel zoekt voor een vrijstaande woning of een tweekapper. Met uitzicht op groen of water. Wij hebben ruimte zat! Je kunt alleen bouwen. Of bouwen met een medebouwer. Samen met een groep een bouwplan ontwikkelen? Kan ook. Het team Gebiedsontwikkeling zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact Team Gebiedsontwikkleing
Mail: kavelstekoop@dronten.nl
Tel: 14-0321

Realiseer jouw woondroom in Dronten. Bekijk beschikbare bouwkavels.