Je bent thuis in Dronten

Dronten. Hart van Oost-Flevoland en stads middelpunt van de gemeente. En bovenal een heerlijke plek om te wonen en leven. Want wie voor ruimte en mogelijkheden gaat, voelt zich hier helemaal thuis. Dit is jouw Dronten!

Dronten geeft je de ruimte. En zoveel meer. Met bijna 30.000 inwoners ervaar je hier een stadse energie en een dorpse sfeer. Stads door het rijke winkelaanbod zoals winkelcentrum Suydersee, door theater De Meerpaal en de beste groene hbo van Nederland. Dorps door de groene omgeving, de agrarische nuchterheid én de ruimte.

 

wonen met plezier

Nieuwbouw, kavels en woonwensen

Wonen in Dronten is wonen met plezier én opties. Want juist omdat we hier de ruimte hebben, kan hier zoveel. Nieuwbouwwijken blijven zich ontwikkelen, nieuwe kavels komen met regelmaat beschikbaar. Wij hebben land, jij hebt woonwensen. Wat een mooie combinatie!

 

beschikbare kavels

Perfect bereikbaar

We maken het nog mooier. Want de ligging is behalve bijzonder prachtig ook bijzonder gunstig. Deze stad tussen Randstad en Veluwemeer is perfect bereikbaar. Centraal gelegen in de provincie Flevoland en midden in Nederland.

Via de A6, A28 en N307 ben je hier zo. Ook de Hanzelijn, Sprinter en Intercity weten Dronten feilloos te vinden. En andersom reis je zo snel en makkelijk, van Dronten naar elke plek waar je werkt of waar je maar naartoe wilt.

 

Bereikbaarheid