Locaties in Swifterbant voor bedrijven

Dit is jouw ruimte

Swifterbant, de noordelijkste punt in de driehoek met Dronten en Biddinghuizen. Op steenworp van de A6 en N307 en dicht bij jouw ondernemersdoelen. Wat jouw onderneming nodig heeft, vind je in Swifterbant. Ruimte. Van enkele vierkante meters tot vele hectares.

In de wijk Bloemenzoom voel je je thuis als ondernemer. De woon-werkkavels bieden ruimte voor starters en al langer succesvolle ondernemers. Ook de bedrijventerreinen Spelwijk en De Kolk/Tarpan zijn aantrekkelijke plekken voor grootschalige en kleinere bedrijven. Verken je ruimte en toekomstkansen in Swifterbant!

 

Bekijk alle locaties

Bedrijventerreinen Swifterbant

Bloemenzoom

Woon-werklocatie aan de zuidzijde van Swifterbant. Direct gelegen aan de bosrand. Goede bereikbaarheid van en naar de A6.

Meer over Bloemenzoom

Tarpan

Bedrijventerrein Tarpan heeft een oppervlakte van circa 11 hectare. Het is een gemengd bedrijventerrein met grootschalige en kleinere bedrijven. Ook wonen en werken is mogelijk.

Meer over Tarpan

De kolk

Het industrieterrein wordt ontsloten via de N307 en ligt nabij de A6. Hierdoor leent dit industrieterrien zich goed voor de vestiging van distributie- en handelsbedrijven.

Meer over De kolk

Centrum

In het centrum van Swifterbant zijn diverse winkels aanwezig, zoals een supermarkt, café en restaurant. Je kunt er gratis parkeren. Het centrum heeft een lokaal verzorgende functie. Boven de winkels zijn appartementen aanwezig.

Meer over Centrum

Ondernemersvragen? Wij hebben antwoorden

Dronten is Dronten geworden omdat we er voor elkaar zijn. We kijken naar elkaar om. Als gemeente zijn we er dus ook voor onze ondernemers. Voor jou. Sta je voor een uitdaging, heb je een vraag? Klop aan.

Lees meer