Aeres Hogeschool, HBO en Masters in Dronten

Denk je aan Dronten dan denk je aan landbouw. Of noem het agro en food. Daarmee denk je natuurlijk ook aan Aeres Hogeschool. Dé agrarische hbo van Nederland. En de beste, ook dat nog eens. Hier zet je grote, groene stappen richting jouw toekomst!

Je hebt een passie voor ondernemen en bedrijfskunde? Of hart voor dier en voedsel? Ja, dan kies je voor Aeres Hogeschool en kom je naar Dronten. Nogal logisch. Want hier krijg je de ruimte om je passie en hart te volgen. Studeren in het groen, dát wil je doen!

 

Vruchtbare bodem voor kennis

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé agrarische hogeschoolfaculteit van Nederland. Wat wil je ook, met zoveel vruchtbaar en grasrijk polderland om ons heen. Dronten ís landschap en landbouw. De perfecte omgeving voor de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Zoals jij.
 

Jouw opleiding, die zit er tussen!

Ruimte om te studeren is er trouwens volop op Aeres. Maar dan ook echt. Want met wel 15 voltijdopleidingen en 12 deeltijdopleidingen en cursussen zit die van jou er zeker tussen. Agrarisch ondernemerschap, Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness, Veterinair praktijkmanager, Dier- en veehouderij… En zo kunnen we nog even doorgaan. Keuze gemaakt?

Online kiezen. Zo gedaan

Nog geen keuze gemaakt. Snappen we best, want het aanbod is enorm. Goed nieuws: je kunt je online oriënteren. En sfeer proeven. Of een vraag stellen aan een van de huidige studenten, die weten immers precies hoe het echt is om op Aeres te studeren! Dus, snel naar online rondkijken en kiezen!

online rondleiden en kiezen