Voortgezet onderwijs in Dronten

Klaar met groep acht! En klaar voor de volgende, grote stap: het voortgezet onderwijs. Die stap zet je in Dronten. Want je kunt hier alle kanten op. Met je neus in de boeken of leren in de praktijk. Wat je ook gaat doen, je hebt wat te kiezen!

Ruimte om te kiezen én om te leren. Ook het voortgezet onderwijs hebben we goed voor elkaar hier in Dronten. Vmbo, mavo, havo, vwo, praktijkonderwijs. Alles. En wat nou zo mooi is: de scholen weten elkaar te vinden, ze werken samen waar het kan.

Voortgezet onderwijs voor iedereen
Het Ichthus College en het Almere College zitten bijvoorbeeld samen in één gebouw. Deze laatste heeft tevens een gymnasium en technasium. Ook aan doorstromers is gedacht, want Landstede MBO zit onder hetzelfde dak. Alles bij elkaar, dat is best uniek. Zo is ons onderwijs naast goed geregeld vooral heel breed en vol kansen. Voor iedereen.

Dit is jouw ruimte om te kiezen én om te leren:
 

Onder hetzelfde dak

Het Ichthus College en het Almere College zitten samen in één gebouw. Ook aan doorstromers is gedacht, want Landstede MBO zit onder hetzelfde dak. Alles bij elkaar, dat is best uniek. Je ontdekt al vanaf de eerste klas waar je goed in bent. Zo is ons onderwijs naast goed geregeld vooral heel breed en vol kansen. Voor iedereen.

Het Perron | Ichtus College
Het Perron | Almere College
Het Perron | Landstede MBO

Even moe van al dat onderwijs? Stap er even uit. Ga op pad om ons polderland te ontdekken. Nieuwe polderlandschappen, nieuwe kuststroken. Zestig jaar geleden bedacht en gebouwd. Have fun!

Ontdek ons polderland