In Dronten word je wijzer!

Stevige bodem voor groei

De beste basis, een goede start

Basisonderwijs

Wat je ook gaat doen, je hebt wat te kiezen!

Voortgezet onderwijs

Alle keuze. Check. Alle kansen. Check.

Studeren

In Dronten valt heel wat te leren. Hier vind je stevige bodem voor groei. We hebben nogal wat in huis, zeker als het op onderwijs aankomt. En daar zijn we trots op. Van basis- tot beroepsonderwijs, van bachelor tot master. Het is er. Voor iedereen.

Openbaar of christelijk. Extra aandacht of hoogbegaafd. Doener of denker. Je kunt hier veel kanten op. Ons onderwijs is net zo ruim en breed als ons polderlandschap. En net zo groen, want met ons agrarisch mbo- en hbo-onderwijs lopen we voorop in Nederland. En als je hier studeert: jij straks ook!

Drontenaren zijn samenwerkers. Ook binnen ons onderwijs. Mbo en hbo weten elkaar goed te vinden. Aeres Hogeschool en mbo Aeres Warmonderhof bijvoorbeeld, die slaan de handen ineen en leren met en van elkaar. Ook dat is uniek in Nederland. Je begrijpt het: in Dronten word je wijzer!

Basisonderwijs

Ieder kind maakt een goede start in het basisonderwijs van Dronten.

Voortgezet onderwijs

Klaar met groep acht! En groep negen bestaat niet, dus is voortgezet onderwijs de volgende, grote stap. 

Studeren

Alle ruimte om te studeren. Check. In Dronten moet je zijn. Echt.

Studeren in het groen

Denk je aan Dronten dan denk je aan landbouw. Of noem het agro en food. Daarmee denk je natuurlijk ook aan Aeres Hogeschool. Dé agrarische hbo van Nederland. En de beste, ook dat nog eens. Hier zet je grote, groene stappen richting jouw toekomst!

HBO & Masters in Dronten