Hét mbo voor

jouw boerenleven van morgen

Biologisch dynamische landbouw. Dat is een hele mond vol inderdaad. Het is dan ook een bijzonder vakgebied. Noem het gerust de landbouw van de toekomst. Op Aeres Warmonderhof maak je van dit vak jóuw toekomst!

Wonen, werken, leren in de biodynamische landbouw. Je kunt het in Dronten. En je leert het op Aeres Warmonderhof. Uniek mbo-onderwijs volledig gericht op biologisch dynamische landbouw. Deze opleiding vind je alleen hier. Ons nieuwe polderlandschap heeft er natuurlijk ook de perfecte bodem voor. En ook nog ’s alle ruimte!

Leer, leef en beleef het boerenleven
Gezond omgaan met bodem, plant, dier én mens staat in de biologisch dynamische landbouw op nummer één. Voor jou ook? Dan kies je natuurlijk voor Aeres Warmonderhof. Er zijn meer redenen om voor deze mbo-opleiding te kiezen.

 

Waarom Warmonderhof?

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor voltijd, deeltijd of trainingen. Ga je voor de vierjarige voltijdopleiding dan leer, werk én woon je op één locatie. Zo leer, leef en beleef je het boerenleven, dag en nacht. 's Ochtends zit je in de schoolbanken, ’s middags breng je het geleerde direct in praktijk door mee te werken op de Hofbedrijven en andere praktijkbedrijven. 

ontdek de opleidingen

Nooit geweten!

Wist je dat Aeres Warmonderhof…

  • … de enige wettelijk erkende biodynamische landbouwopleiding van heel Europa is?
  • … de school al 70 jaar een gemengd bio biodynamisch bedrijf van 85 hectare runt?
  • … ook deeltijdopleidingen voor volwassenen biedt?
  • … meerdaagse trainingen biedt voor de hele agrarische sector?