Wonen aan de Wierse

In nieuwbouwwijk De Graafschap woon je in een eigentijdse, kindvriendelijke buurt aan de rand van Biddinghuizen. Enerzijds geniet je van het gezellige dorpsleven, anderzijds liggen het weidse polderlandschap en de zonnige veluwemeerstranden aan je voeten. De Graafschap grenst direct aan het Noaberpark, dé plek om heerlijk te wandelen, te sporten en te spelen.

Project Wonen aan de Wierse bevat 28 nieuwbouwwoningen: 8 twee-onder-één-kap woningen en 20 rijwoningen. 

Waar komt project Wonen aan de Wierse?

Aan de zuidkant van Biddinghuizen wordt de komende jaren de nieuwe woonwijk De Graafschap ontwikkeld. De Graafschap wordt een zeer ruim opgezette wijk (de gemiddelde dichtheid is maximaal 20 woningen per hectare) met een dorpse sfeer, waar vooral ééngezinswoningen zullen worden gebouwd. Elementen zoals water, zwerfkeien en boomstammen laten ruimte voor de eigen interpretatie en fantasie. Blikvanger is de heuvel met het Boomklimhuis. Een unieke plek om het uitgestrekte park te overzien en natuurlijk als er sneeuw ligt een fantastisch element om met de slee vanaf te glijden.
 


Binnen een paar minuten fietsen vanaf je nieuwe woning ben je in het hart van Biddinghuizen. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals supermarkten, een drogisterij, winkels, de huisarts, tandarts en sportfaciliteiten. Biddinghuizen staat bekend om de vele recreatiemogelijkheden in de groene en waterrijke omgeving.Een voorbeeld hiervan is de Bremerbaai. Dit is een mooi
aangelegd strand met strandpaviljoen.

Makelaars project Wonen aan de Wierse

Heb je interesse in de woningen aan De Wierse? Neem dan contact op met één van de makelaars. Je kunt je ook aanmelden via de projectwebsite.

Over de bouwer

Kenmerkend aan Van der Steeg zijn de kleinschalige aanpak en korte lijnen. Vanuit hun thuisbasis in Genemuiden zetten ze de lijnen uit en bereiden ze de werkzaamheden voor. Met een team van veelzijdige specialisten hebben ze direct contact met de kopers.Door de korte lijnen binnen de organisatie kan Van der Steeg continu inspelen op hedendaagse ontwikkelingen. 

Contact opnemen met Van der Steeg?
Sasdijk 1
8281 BM Genemuiden
038 - 38 54 288
info@vandersteeg.nl