Nieuwbouw Havenkade Dronten

Een rij- of hoekwoning grenzend aan een park, een appartement met uitzicht op een jachthaven of een halfvrijstaande of vrijstaande woning aan een groene laan. Welke combinatie van woning en plekje past het beste bij jou?

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Havenkade Dronten is daarmee de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Waar komt project Havenkade?

Project Havenkade komt naast de haven, vlakbij het centrum van Dronten. Van een oud industrieterrein een nieuwe woonwijk maken, is op zichzelf al een duurzame keuze, maar Havenkade gaat verder. Dit wordt de eerste gasloze wijk van Dronten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met goede isolatie en een warmtepomp. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig voor je portemonnee.

Dronten ligt midden in de Flevopolder en biedt alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten: van winkels en onderwijs tot gezellige terrasjes en mooie bossen. Havenkade Dronten is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station is vlakbij. Met de Hanzelijn reis je zo naar Amsterdam of Zwolle. Liever met de auto? De Flevolandse stad is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen A6 en de A28. Dronten is als woonplaats de ideale uitvalsbasis.
 

Makelaars project Havenkade

Heb je interesse in de woningen aan De Havenkade? Neem dan contact op met één van de makelaars. Je kunt je ook aanmelden via de projectwebsite.

 

Het laatste project aan de Havenkade bestaat uit vrijstaande woningen. Via de projectenwebsite wordt u op de hoogte gehouden van de start verkoop.

Over de bouwer

Van Wijnen (opgericht in 1907, 1.900 vakliefhebbers, 25 locaties, hoofdkantoor in Baarn) initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. Voorbeelden van projecten van Van Wijnen hier in de omgeving zijn Parkwijk, Bataviahaven en Duin en Water in Lelystad.

Contact opnemen met Van Wijnen?
Simone Hoekstra, verkoopmanager
K.R. Poststraat 101, Heerenveen
06 22 92 77 33
s.hoekstra@vanwijnen.nl