De Randmeren Zeilschool & Bootverhuur

Midden in Nederland vindt u het prachtige watersportgebied van de Veluwerandmeren. Op de grens van Veluwemeer en Wolderwijd is De Randmeren gevestigd in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand direct tegenover Harderwijk. Voor bootverhuur de ideale uitvalsbasis voor een mooie dag op het water. Het Veluwemeer is daarnaast een ideaal oefengebied voor de zeilschool van De Randmeren.

Een dag of dagdeel genieten van de mooie randmeren bij Harderwijk?  Wij verhuren u graag de boot die het beste bij u past.  Het ruime vaargebied en de aantrekkelijke eilanden staan vervolgens  garant voor een mooie, onbezorgde dag op en aan het water. Harderwijk en Elburg met hun fraaie historische stadscentra zijn interessante vaardoelen bij dagtochten. 
 
Voor zeilers worden Polyvalken en de Fox 22 verhuurd.  De schepen zijn in topconditie en worden altijd inclusief motor, brandstof, reddingsvesten en waterkaart verhuurd. Natuurlijk krijgt u een complete kampeerset mee als u meerdere dagen met de Fox 22 op pad gaat. Zo gaat u altijd goed voorbereid het water op. Indien u wat extra ondersteuning nodig hebt kan men u een complete huurdersinstructie aanbieden.
 
De zeilkunst niet machtig? Geen probleem. U kunt bij ook terecht voor het huren van een motorboot: de Wiede Consolesloep.  Deze boot  is geschikt voor maximaal 5 personen, is gemakkelijk te besturen en u kunt er zonder vaarbewijs het water mee op. Men helpt u graag even op weg.

De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé zeilschool aan het Veluwemeer. Met de locatie op Molecaten Park Flevostrand bij zijn er voor elke tak van zeilsport en voor iedere leeftijdscategorie de juiste faciliteiten. Met daarbij de aantrekkelijke mogelijkheid om een zeilcursus te combineren met de gevarieerde verblijfsmogelijkheden van Molecaten  Park Flevostrand en Landals Waterpark Veluwemeer.