Kiekendief Marathon

Contact

Boerderij Smit
Rivierduinweg 13
8255 PJ Swifterbant
Plan je route

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap rond Swifterbant en Dronten met regionale hapjes en drankjes. Dat kan komende zaterdag 3 juni 2023 bij de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.

Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen.

Het gaat om een duo- / team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld.
Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant.

Het Toon Hermans Huis is dit jaar als goede doel gekozen. Het Toon Hermans Huis ligt op de route in het Van Veldhuizenbos in Dronten. Net als vorig jaar is het Toon Hermans Huis dit jaar ook weer een rustpunt. 

Wanneer

  • Zaterdag 3 juni 2023 om 09.30 uur