Dronten Marketing x Mud Masters

Samenwerken aan een moddervet event

Spectaculaire stormbanen, dikke modderbaden en frisse waterpartijen. Uitdagingen waar het team van Mud Masters en Dronten Marketing niet voor terugdeinzen. Ze zijn er gek op! Logisch dat ze actief samenwerken om het Mud Masters event op 24 en 25 september de ruimte te geven die het verdient. Dronten heeft immers de ruimte – zéker voor een moddervet parcours!

De ruimte van Dronten en het spektakel van Mud Masters, een perfecte combinatie. Dat dachten de organisatie van het event en Dronten Marketing ook. Beiden zagen meteen de voordelen van een samenwerking. Dronten Marketing en Gemeente Dronten zijn blij met zo’n populair event en Mud Masters kan het groots aanpakken.

Dronten presenteert
Hindernisbanen, modderpoelen, waterpartijen, daar heb je flink wat ruimte voor nodig. Zo ook vergunningen: toestemming om het event te organisatoren en om de natuur te bewerken. Gemeente Dronten werkt er graag aan mee. Dat geldt ook voor Dronten Marketing. Zij zetten zich actief in om samen te bouwen aan de bekendheid van het veelzijdige Dronten.

"We werken al enkele jaren fijn samen met Mud Masters”, aldus Josje Waagmeester van Dronten Marketing. “In 2022 versterken we onze samenwerking. Dit jaar presenteren wij het parcours van Mud Masters Biddinghuizen. We dragen onder meer bij aan de online communicatie. Samen gaan we Mud Masters nóg groter maken. Dat kan hier, want wat we zeggen is ook echt zo: Dronten geeft je de ruimte!”

Actiehelden en moddermeesters
Over populariteit heeft het event trouwens niets te klagen. Elk jaar komen er zo’n 15.000 stoere en sterke deelnemers naar het terrein in Biddinghuizen. Voor corona waren dat er zelfs al eens 20.000. Nu we er met z’n allen weer op uittrekken en in beweging komen, is de verwachting dat dat aantal op 24 en 25 september weer wordt gehaald. Dat zijn heel wat waaghalzen, actiehelden en moddermeesters bij elkaar!
 

Samenwerken

Samen ons verhaal uitdragen
Wij maken gebruik van een database die is gekoppeld aan de database van Visit Flevoland en Provincie Flevoland. Met deze data maken wij verschillende overzichten, kaarten en een agenda die we op onze website laten zien. Kijk maar eens rond op de website hoe wij dat doen. Wil jij ook in onze database? Of heb je een idee om samen te werken?

meer over samenwerken