Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vuile Huichelaar 6

Contact

Adres:
De Meerpaal
De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX DRONTEN
Plan je route

Het feest kan beginnen!

Het feest kan beginnen met deze golden Oldies! Een voorstelling van Vuile Huichelaar laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter.

Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Tot voor kort voor volle zalen.

Dat zit er nu door de Corona-maatregelen even niet in, maar door het ongebreidelde enthousiasme van Adelheid & Madeleine (voor het publiek zeer bekende typetjes uit de Huichelaar-stal) verdwijnt elke crisis naar de achtergrond. Deze dames zijn erudiet, wat ouder, maar neuken nog zonder bril. Ze hebben een unieke kijk op de wereld en geven zich (letterlijk) bloot.

En zingen kunnen ze ook. Ze doen een greep uit het repertoire van de eerste Huichelaar-shows en komen daarmee tegemoet aan de vraag naar de liedjes en sketches uit de oude doos. Politiek correct zijn ze niet, maar ze beloven zich te houden aan de regels van het Corona Cabaret

Gelukkig verschijnen Saskia en Paulette ook nog ten tonele om de chaos compleet te maken.

Deze voorstelling komt uit theaterseizoen 2019/2020. Gelukkig kan hij op deze nieuwe speeldatum doorgaan en kun je er tóch bij zijn.