Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Rolf Sanchez

Contact

Adres:
De Meerpaal
De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX DRONTEN
Plan je route

Mi Aventura

Tijdens ‘Rolf Sanchez: Mi Aventura’ brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band ‘Latin Society’ zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie!

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latinmuziek. Tijdens zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ kwam het nummer Pa Olvidarte voort, een duet met Emma Heesters. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5 en heeft inmiddels drie keer de Platina-status behaald!

Nóg meer hits!
Met ‘Más Más Más’ behaalde Rolf de nummer één positie in de Nederlandse Top 40. ‘Ven Ven’ werd goud en samen met Marco Borsato bestormde hij de hitlijsten met de single ‘Hef Je Glas’. Daarnaast verschijnt eind 2021 Sanchez’ eerste album.

Rolf Sanchez en zijn band Latin Society vormen een authentiek muziek fenomeen. In ‘Mi Aventura’ neemt Rolf Sanchez je mee in een rollercoaster vol emotie. Hij blaast het publiek weg met zijn vocale kunsten en laat je dansen alsof je echte Latin-heupen hebt!