Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Henk Poort en de Helden

Contact

Adres:
De Meerpaal
De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX DRONTEN
Plan je route

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

De deelname van operazanger Henk Poort aan het immens populaire tv-programma Beste Zangers is je waarschijnlijk niet ontgaan. Zijn versies van ‘The Phantom of the Opera’ met Floor Jansen en ‘Sound of Silence’ stonden op nummer 1 in iTunes, zijn op YouTube vele miljoenen keren bekeken en oogstten wereldwijd lof. Zaterdag 1 mei komt Henk Poort naar De Meerpaal en zullen de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire klinken.

Bij Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk Poort werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven.

Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?