Locaties Dronten

Je vindt het in Dronten

In Dronten heb je de ruimte om te ondernemen.

Ik ben starter

Als ondernemer zit je hier goed.

Ik ben ondernemer

Wil je je hier vestigen?

Ik wil vestigen
Praktische informatie

Bouwen aan welvaart. Voor iedereen.

Dit is jouw ruimte

Een zee aan ruimte en mogelijkheden. Vestig je jouw onderneming in Dronten, dan heb je wat te kiezen. Een kleine kantoorlocatie of groots opgezet bedrijventerrein. Een kavel op maat of onbegrensd stuk land voor de agrarisch ondernemer. Je vindt het in Dronten.

Het Agripark bijvoorbeeld. Specifiek voor de groene sector. De Business Zone Delta, ten noordwesten van de Hanzelijn. Of het Hanzekwartier, verbindingszone tussen de nieuwe stationsomgeving en het centrum. De Poort van Dronten in het westelijk gebied. Of toch liever een kantoorvilla in het groen? Het kan in Dronten. Want dit is jouw ruimte.

Goed om te weten: Industrieterrein Poort van Dronten heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het Parkmanagement heeft hier maatregelen getroffen - zoals georganiseerd toezicht - voor een schoon, goed onderhouden en veiliger bedrijventerrein.

Ondernemersvragen? Wij hebben antwoorden

Dronten is Dronten geworden omdat we er voor elkaar zijn. We kijken naar elkaar om. Als gemeente zijn we er dus ook voor onze ondernemers. Voor jou. Sta je voor een uitdaging, heb je een vraag? Klop aan.

Lees meer