Atelier 4 - Open Atelier Route

Contact

Adres:
Atelier 4
De Noord 63
Dronten
Plan je route

Meer informatie

Meer informatie

Berat Bebek
https://www.instagram.com/beratbbk/ 
Berat Bebek is een trans non-binaire acteur, kunstenaar, maker, performer, organisator, serotonine bron, sociale vlinder en een professionele dik. Bijna als een brug tussen millennials en genZ werden ze geboren in het jaar '99 en vielen ze bijna altijd buiten de normen van de samenleving. Ze zijn geboren en getogen in Turkije, maar moesten hun land ontvluchten en begonnen in 2020 in Nederland te wonen.

Tijdens hun studie scheikunde aan de Bogazici-universiteit, samen met sociaal-politieke ervaring uit hun sociale kringen, werden ze zichtbaarder als activist en als een queer persoon. Binnen hun eerdere ervaringen met theater gingen ze meer leunen op performance art en drag en kwamen ze in aanraking met andere disciplines zoals keramiek, schilderen en borduren.

Safa Jafari
https://www.instagram.com/safa_artwork/ 
Hallo, ik ben Safa Jafari.  Ik ben 35 jaar oud uit Iran.  Ik heb entomologie gestudeerd en heb een masterdiploma.  Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in schilderen en heb ik het als hobby nagestreefd.  Sinds ik in Nederland ben aangekomen, ben ik het serieuzer gaan volgen en wil ik graag vooruitgang boeken.

Samaneh Khani
www.instagram.com/sam.pottenbakker/
Ik ben Samaneh Khani 37 jaar. Kom uit Iran en sinds 2020 woon ik in Nederland. Mijn vooropleiding is bachelor in grafisch en tourisme. In Iran had ik een kinderweeshuis en ik leerde kinderen pottenbakken Nu in Nederland doe ik zelf pottenbakken als hobby en tijdverdrijf tegen eenzaamheid en stress. Ik droom ervan om ooit mijn eigen pottenbakkerij bedrijf te hebben om aan de kinderen pottenbakken te leren.

Abdulla Manla Othman
Mijn naam Abdulla Manla Othman. Ik ben een gemotiveerd en gedreven persoon. Het liefst ben ik iedere dag bezig met houtbewerking en muziek maken. Daarnaast ben ik hard aan het werk om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen.