Atelier 19 - Open Atelier Route

Contact

Adres:
Atelier 19
Havenkant 34
8256 CV Biddinghuizen
Plan je route

Meer informatie

Meer informatie

Mien Vermetten
Bij Mien is creatief en scheppend bezig zijn een vanzelfsprekendheid in haar leven.  Op Beauregard in Zuid Frankrijk op de school van Leo Musch heeft ze haar liefde voor schilderen ontdekt. Haar fantasie geeft haar de nodige inspiratie om haar creativiteit altijd persoonlijk te laten zijn, waarin de natuur vaak de basis is van haar werken. Maar ook muziek en een gedicht dagen haar uit om haar gevoel om te zetten in beelden. 

Kees Vermetten
De werken van Kees zijn bij de school van Leo Musch op Beauregard in Zuid Frankrijk een start geweest van een boeiende ontdekkingsreis. 

Kees is autodidact, een enthousiaste hobbyist, die door verschillende cursussen en vele workshops te volgen in zowel binnen als buitenland, zijn kennis en kunde heeft ontwikkeld en veel ervaring heeft op gedaan. Al deze cursussen zijn vaak een reis geweest van kijken, kijken, zien en ontdekken. Mijn voorkeur gaat uit naar het abstraheren en het samenbrengen van verschillende vormen en materialen in objecten. Vind dit een uitdagende· manier, om dingen om ons heen, op een eigen wijze weer te geven. 

Leermeesters in beeldhouwen zijn: Leo Musch - Paul van Laere - Andre Seelen - Leen Kessels -Carla Peperkamp en Bea Spaink. In bronsgieten: Ingrid Onstenk en Camille van Os (vormgeving) en 
Felo Hetich en Nick v.d. Berg (techniek en praktijk) In schilderen: Annemarie Vink- Karel van Alphen Marianne Snoek en Leo Musch.