Rundfunk

Contact

Adres:
De Meerpaal
De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX DRONTEN
Plan je route
Reserveren

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. De heren keren terug naar het theater en staan voor het eerst in De Meerpaal met hun gloednieuwe voorstelling ‘Todesangstschrei’.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld, is het EINDELIJK tijd om op eigen benen te staan. Genieten van het leven! Totdat er een oude, smerige vriend op de loer ligt. Eentje die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Wanneer

  • Zaterdag 19 november 2022 om 20.15 uur