Kortingsactie Walibi voor inwoners van Dronten

Dronten geeft je de ruimte om te wonen, werken en natuurlijk te genieten. Genieten van een heerlijke kerstsfeer en onvergetelijke herinneringen maken. Waar kun je dat beter doen dan in een pretpark in winterse sferen? Dat vinden Dronten Geeft Je De Ruimte, Walibi Holland en de Pas van Dronten ook. Daarom mogen alle inwoners van de gemeente Dronten deze kerstvakantie grenzeloos genieten tijdens Bright Nights in Walibi voor slechts € 12,50 per persoon. Vanaf 20 december loopt er een social media campagne op de kanalen van Dronten Geeft Je De Ruimte, om zo de actie bij het publiek onder de aandacht te brengen. Bright Nights vindt plaats van 26 december 2022 tot en met 8 januari 2023 in Walibi Holland in Biddinghuizen.

Met de actie kunnen inwoners van de gemeente Dronten kennismaken met het nieuwste winterevenement in Dronten: Bright Nights - Rides & Lights. Ga samen met je familie in de verlichte attracties, geniet van bijzonder entertainment en proef van de winterse lekkernijen. Zodra het gaat schemeren begint het park te schitteren met duizenden lichtjes en worden de attracties letterlijk in de spotlights gezet. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met vette lichtshow, stap samen in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit! Check wat er nog meer te beleven is op walibi.nl/bright-nights.

Voorwaarden

Tickets zijn verkrijgbaar via walibi.nl/gemeentedronten voor slechts € 12,50 per stuk of aan de kassa voor € 15,- per stuk. Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht. Bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige milieupas van de gemeente Dronten of een Pas van Dronten te tonen. Kijk op walibi.nl/gemeentedronten voor alle actievoorwaarden.Inwoners met een Pas van Dronten met een tegoed hebben de mogelijkheid dit aan de kassa van Walibi te verzilveren voor een ticket van € 12,50 per stuk. Ben je de Pas van Dronten kwijt? Haal de pas gratis op bij de balie van het Huis van de Gemeente Dronten.

Bright Nights vindt plaats tijdens de kerstvakantie van 26 december 2022 t/m 8 januari 2023. Op 31 december en 1 januari is het park gesloten. Tijdens Bright Nights is het park geopend van 12:00 – 20:00 uur.

Dronten Geeft Je De Ruimte is een merk van Dronten Marketing. Onder het thema ‘ruimte’ wordt de promotie van Dronten onder de aandacht gebracht. ‘Met deze winterse actie stimuleren wij figuurlijk de ruimte aan activiteiten in de recreatieve sector en zetten wij ons in om de trots en de naamsbekendheid van Dronten te vergroten’, zegt Dronten Marketing.

 

Samenwerken

Samen ons verhaal uitdragen
Wij maken gebruik van een database die is gekoppeld aan de database van Visit Flevoland en Provincie Flevoland. Met deze data maken wij verschillende overzichten, kaarten en een agenda die we op onze website laten zien. Kijk maar eens rond op de website hoe wij dat doen. Wil jij ook in onze database? Of heb je een idee om samen te werken?

meer over samenwerken